Дом > Компанија

Добродошли у Рејее индустрији, за професионално бушење платформи добављача у Кини, подружница оф Рејее група, углавном концентрише на развој, производњу и продају хемикалија и опреме, да је одговоран за међународно тржиште за геолошка истраживања опреме Цо., Лтд. и за много година.  Нудимо широк спектар производа за грађевинску индустрију, од опреме за буљење, миксер, пумпе и сл. Неки од наших популарних производа међу иконицама бушења платформе, хидрауличне Гмаз бургије, Јет Гроутинг бушилица, ови производи су дизајнирани и створен за тунел лулу шупе подршку, дубоко фондације јами сидро, насип бране, гомила фондација грађевинскеи тунел изградње апликације широм света.

Као потражњу за брзе пруге, мостови и небодери наставља да расте, а потреба за бушење опрему такође се повећава. Трудимо се да испуни на потребу развојем поуздане и ефикасне технологије и опреме. Кроз године неумољива напора, сада наши производи су задовољан царинска широм света.

У Рејее индустрији, такође смо дали пуно пажње корисничког сервиса. Посвећени смо помагање купцима рад безбедно и ефикасно коришћење наших производа. За вођење и услуге доступне увек са нам професионални техничари на локацији.

Као резултат нам врхунског квалитета и услуга, своје ротарy бушења казане, Хидраулични Гмаз бургије и Јет Гроутинг бушилица су све популарнија широм света тржишту, укључујући и југоисточне Азије, Блиског истока, из Африке, Европе, итд. Поздравља из целог света да посети наше фабрике.Производи