Алуминијумска легура процедуру лулу

Алуминијумска легура процедуру лулу

Основни Инфо.Цертифицатион:ИСОЕxпорт тржишта: север Америку, Јужну Америку, источну Европу, југоисточној Азији, средином истоку, источној Азији, западној Европи Додатне Инфо.Оригин:ЦхинаХС Шифра: 84314310Продуцтион капацитета

Опис

Основни подаци.

За цертификацију: ИСО

Извоз тржишта: Северне Америке, Јужне Америке, источне Европе и Азије, средином истоку, источној Азији, западној Европи

Додатне информације.

Порекло : Кина

ХС код: 84314310

Производни капацитет: 1000пце / године

Опис производа

Њен пар деценија од алуминијумских легура процедуру цев затворила у нафтној индустрији са већина искуство долази из Русије и других земаља бившег Совјетског Савеза.
Поступак цев легура алуминијума може да се користи у проширени дохвата бушење и хоризонтално бушење са својих снага киле је нижа од процедуру цев од супер-велике чврстоће челика. Али њена предност је да има лакожа, велике чврстоће киле, високу Антикорозиона својства и побољшане способности за борбу против умора. Њен дебљина зида је обично дебљи од челика процедуру лулу, међутим, њене ЗАТЕЗНОМ ЧВРСТОЋОМ релативно ниже.
Алуминијумска легура процедуру лулу каросерија је направљена од легуре алуминијума. Због лаке тежине, алуминијумске легуре процедуру цев треба ниже надоградња напајања и брже брзином триповања лулу више бушења способност платформи. Своју предност у механичка својства је јака, савршену гипкост и мале несугласице са зида приликом надоградње. Поступак лулу алуминијума и зглобова уживајте у дуговечност и ниски трошкови одржавања. Треба му доњи бушење напајања и бушење пумпе енергије јер проток отпор прстенастом простора изузетно је мали.
Са добро флексибилност, алуминијумске легуре процедуру лулу има добар анти-замор својства, због тога, живот свој умор дужи од јако гори живот, што доводи до релативно мању штету за цев, када га је ротациона кроз у смеру супротном од бунара. Тако да је повољнији ће се користити у про-Велс, у прелив боја бунари или хоризонтално проширена правца бунара.

Hot Tags: Алуминијумска легура процедуру лулу, поступак лулу

Сродни производи

Истрага

Производи