Дом > Новости > Садржај
Познавање класификације језгра бушење платформу
Feb 29, 2016

Језгро бушење платформу користи се углавном у подземни језгра бушење, посебно у рударству. Према тренутној ситуацији у рудник и апликације за различите платформе за бушење, постоје многе врсте језгра нафтне платформе. Увешће се класификација језгро нафтне платформе овде.

Бушење платформа је машина бушити у земљу. Главни принцип рада је да возим бушење алатке да сломи доњи камен, и повуци се или доле у ту рупу, бушење алатке. Складу са начином разбијање камена, бушење платформи могу бити подељени у ротарy платформе за бушење, утицај бургије, утицај Ротари бушење платформу и друге категорије. Наводи апликацију, бушење платформи могу бити подељени у нафта, бушење платформе, платформе за бушење језгра и воду па бушење платформи, итд. Према структури разлику, разних типова и сврхе изнад поступак је подељена на многим типовима.


Кад кажемо "(гас) па бушење нафте платформи", бушење, има обично се односи на комплетан сет опреме, познат као "бушење опреме". То укључује напајање машина, грамофон, преноса и контролу опреме, витло, цране, путује блок, славина, куку, блато пумпа, јарбол и другу поможно опрему. Платформе за бушење нафте у Кини су класификовани подигавши капацитета. На пример, подизање капацитета 30 т, овој буљаикој платформи може достићи маx 800м дубине; 180 тона буши 4000 метара дубине, и тако даље. Према динамичког типа, бушење платформа је подељена на унутрашњим сагоревањем вози мотор и електрични диск.


Производи