Дом > Новости > Садржај
Операције и одржавање настава од КД ранац тип језгра поступак (Ⅰ)
Mar 01, 2016

1 . мотор

Пре операције мотора, пожељно је то: преливање бензин двотактни Стееле моторног уља са јак стабилности у 50:1 скалу помоћу уља је хомо. Онда дурити миx у резервоар од процедуру, ротирање сауг вентил на с-позицију, окрени прекидач контроле да у стању мировања позицију И. Стретцх кабл за почетак, док се мотор покрене. Као и на повећање ротирање брзина мотора, постепено претворити сауг вентил на на-положај.

Начин одржавања:
Главне ставке за пажњу у одржавању су следећи:
1 , кееп чист филтер за ваздух.
2 , усвојити бензин уљем двотактни мотор немачки Стееле са јак стабилност. Имајте на уму миксовања однос моторног уља и бензина. На овертоп мешање однос или ниског квалитета може изазвати угљен депозит од спарк плуг и није успио покренути.
3 , у случају који не користи у дуго времена, молим вас испразните танк и поправити ауто сува спријечити формирање филм карбуратор.
4 , пожељно је то: додајте одговарајућу литијум основни масти (5 - 8 пута подмазивање за прскалица) у мењач сваке недеље у сервис. Ако је износ за подмазивање уљем је превише, то може узроковати превелик отпор и мењач можда неће покренути (износ масти за подмазивање не сме да пређе 3/4 од максималног капацитета тенк).


2 . бушење алата, као и редуктор Уније

Алатка за бушење се користи за инсталирање и повезивање са дијамантом бушење битни. Користи се за бушење хард роцк, инсталирајте ПДЦ Компактне процедуру угризла и бушење неспособни кревет или тлу. Провјерите и потврдити да је вијак нит од дијаманата бушења битни или је ПДЦ бушења бит усвојити подмазујељ АБС (или уље за подмазивање) да бисте се повезали са дубине бушења алат. Повежите исправну ствар у облику Ј на врху бушење алатке редуктор синдиката, повежите Унији редуктор са системом водоснабдевања процедуру. То могу бити стављени у употребу онда.

Начин одржавања:
1 , примени силикон подмазивање машћу на врху (у облику Ј гроове).
2 , након што је литосфери буљио, ако се то мора извести алатка за бушење, усвојити иноxа регулатор да бисте се повезали са бушење алатке. На дну вертикално горњих и кретања казаљке на сату.
3 , примените уље за подмазивање АБС на вијак нит бушење алатке.
4 , пажљиво оперише губи и испуцале камен, посебно бушење у нон-вертикални положај. Озбиљне хабање ће изазвати опасност, зато обрати посебну пажњу на то.

Производи